Sobre Nosaltres

BENVINGUTS A ÀGORA VILANOVA

El centre d’estudis i assessorament pedagògic ÀGORA neix a Vilanova i la Geltrú l’any 2010 amb la intenció d’oferir un producte de màxim nivell. Al març de 2014 inaugura noves instal•lacions a la Rambla Principal, 37. El centre es caracteritza per prioritzar la qualitat en l’ensenyament. Els nostres professors són professionals vocacionals amb anys d’experiència.

Sempre s'atén a l’alumne amb la finalitat de motivar-lo davant els problemes d’atenció i de fracàs escolar. S’ofereix assessorament als alumnes i als pares. El centre posa a disposició del públic una amplia gamma de cursos adaptats a les necessitats de cada alumne. En aquest sentit s’ofereixen dues línies educatives: les classes presencials i el professor online.

A les classes presencials s’ofereix reforç escolar, idiomes, preparació per a les proves d'accés a cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior, preparació per superar la prova de graduat d’ESO, preparació per superar les proves d’accés a la universitat i casal d’estiu i de dissabtes per als més petits.

El Nostre Equip

profile img

ARIADNA VIAPLANADirectora

· ENGINYER TÈCNIC AGRÍCOLA ESPECIALITAT INDÚSTRIA AGRÀRIA I ALIMENTÀRIA.

· LLICENCIADA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

· MASTER CAP (CERTIFICAT D’APTITID PEDAGÒGICA) ESPECIALITAT FÍSICA I QUIMICA

profile img

MIREIA FARREProfessora

· DIPLOMADA EN BIBLIOECONOMIA I DOCUMENTACIÓ

· LLICENCIADA EN FILOLOGIA CATALANA

profile img

SARAI RUIZProfessora

· GRAU DE PSICOLOGIA

profile img

SARA LOPEZRecursos Humanos

· GRAU SUPERIOR D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES